Your location:Data recovery software>Step>su>U disk ujug-ujug ngiles nalika dianggo

Latest News

U disk ujug-ujug ngiles nalika dianggo

Author:fsadmin

Views:

U disk henteu tiasa ngabuka prosés pemulihan data

Berkas dina disk U ujug-ujug ngiles nalika dianggo, kuring yakin seueur pangguna anu parantos ngalaman kaayaan anu sami, maka, disk disk U Naon anu kajantenan dokumen nalika ngaleungit? Naha file anu leungit dina disk USB tiasa pulih? Di handap ieu, redaktur bakal ngobrol sareng anjeun tentang kumaha tiasa nyandak file-file anu ujug-ujug ngiles tina disk disk U.

Naon sababna umum naha file-file anu aya dina U disk leungit?

Dina masarakat modéren, U disk nyaéta alat panyimpen data anu paling umum. U disk nyaéta gampang, gampang dibawa, sareng colokan sareng lakon tiasa mangfaat dina sababaraha waktos sareng alat. Nanging, kusabab karakteristik U disk ieu, U disk kadangkala gaduh sababaraha masalah tina waktos ka waktos, Contohna, file dina cakram umum Ud ujug-ujug ngaleungit sareng ilang. Dokumén musna. Kaayaan ieu kawilang umum, tapi anu ngabalukarkeun masalah ieu henteu dibenerkeun.Punting sanésna nyimpulkeun sababaraha alesan anu langkung umum pikeun rujukan anjeun.

File disumputkeun: Cék sipat-cakupan U disk dina komputer. Upami aya data anu didudutan, tapi filena henteu ditampilkeun, maka filena tiasa disumputkeun.

Leungitna file: Aya seueur alesan leungitna data, sapertos ngahapus, pormat, virus komputer, jsb. Upami anjeun mendakan yén file éléh, lirén operasi nyerat langsung pikeun ngindarkeun data anu leungit.

U disk rusak: U disk ngagaduhan gagal fisik, sapertos chip memori, kontrol utama, jsb rusak.

File di disk disk U kaleungitan metode Pamulihan salah sahiji: ningalikeun file anu disumputkeun, folder sareng drive

Cara ieu cocog pikeun ngarawat file anu disumputkeun. Upami file anu ngaleungit dina disk U teu disumputkeun, mangga tingal Cara 2 pikeun nyandak file anu leungit; tutorial ieu nganggo sistem Windows 10. Operasi khusus versi Windows anu sanés dina sistem ieu tiasa rada béda, tapi sami. Ieu sanés conto.

Lengkah kahiji: sambungkeun disk U dina komputer, teras dua kali klik ikon "komputer ieu" dina desktop pikeun muka panjelajah file.

Léngkah 2: Milarian hurup drive tina USB flash drive dina panjelajah file sareng dua kali klik hurup drive pikeun muka USB flash drive.

Léngkah 3: Klik tab "Ningali" dina bar menu, teras pariksa pilihan "item disumputkeun".

File dina disk disk U leungit cara Pamulihan 2: Paké software pamulihan data disk U pikeun nyandak file leungit

Upami file leungit tina disk disk U. Upami éta henteu disumputkeun, tiasa dihapus ku kasalahan. Dina kasus ieu, anjeun tiasa nyobian nganggo perangkat lunak data data pikeun pamulihan file. Maka file U disk na mangrupikeun, naon perangkat lunak pemulihan data langkung saé?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article