Your location:Data recovery software>Step>su>Lunak pemulihan partisi

Latest News

Lunak pemulihan partisi

Author:fsadmin

Views:

3. Partition recovery

Dina prosés ngagunakeun Bplandatarecovery, anjeun bakal mendakan yén Bplandatarecovery ngagaduhan fungsi pemulihan partisi, sapertos dipidangkeun di handap ieu:

Milarian anu kaleungitan Partisi

Lebetkeun operasi pemulihan partisi

Maka jandela pilihan milarian partisi anu leungit bakal muncul, sapertos anu dipidangkeun:

Bplandatarecovery Pilihan pemisahan milarian

Dina sababaraha kasus, sangat gampang ngagunakeun fungsi pemulihan partisi, laju pemulihan gancang pisan, sareng disk asli tiasa pulih (henteu aya salinan tambahan data anu pulih), jsb.

Tapi, partisi pamulihan ngagaduhan syarat anu langkung ageung pikeun pangguna, sareng meryogikeun pemisahan anu pasti ngeunaan partisi hard disk asli .. Nalika aya partisi sistem, perhatian kedah dibayar pikeun ngamimitian sistem sareng masalah-masalah sanésna. Tulisan ieu henteu langkung salajengna. Diskusi, pangguna kabetot tiasa ningali dokumén bantosan online dina situs wéb Bplandatarecovery resmi.

4. Data data recovery-sector edit

Kanggo insinyur pemulihan data profésional, sanaos fungsi pemulihan data perangkat lunak Bplandatarecovery sorangan parantos kuat. Nanging, dina sababaraha kasus, éta kadang langkung gampang pikeun langsung ngarobih parameter salah sareng data konci dina hard disk. Biasana, nalika ngalakukeun operasi anu sami, parangkat lunak WinHex umumna digunakeun.Leresna, Bplandatarecovery nyayogikeun fungsi ngédit séktor, anu ogé tiasa langsung ngarobih data dina hard disk, digabungkeun sareng fungsi manajemén partisi Bplandatarecovery, jsb, langkung fleksibel ti WinHe , Langkung payus.

Pilih hard disk atanapi partisi, klik tombol mouse katuhu, dina menu potong kompas, pilih "buka sektor séktor 16", sapertos dipidangkeun di handap ieu:

Bplandatarecovery kipas Sunting sumber Zona

Lebetkeun operasi na séktor ngedit sareng langsung ngédit data hard disk

Sacara jéntré, panel séktor pikeun partisi atanapi hard disk bakal muncul di beulah katuhu, kieu Gambar:

panel edit sektor Bplandatarecovery

Antarbeungeut sareng operasi dina édisi sektor sami sareng WinHex, sareng fungsina ogé sami, tapi digabungkeun sareng Bplandatarecovery anu sanés. Fungsi, langkung fleksibel sareng gampang dianggo.

5. Pamulihan RAID Server

Bplandatarec mamanu nyokong pulih Raid, pangguna tiasa nganggo Bplandatarecovery pikeun nyusun ulang Raid, teras pulih data, sapertos anu dipidangkeun:

Server RAID recovery

Menu utama, alat-alat nyetél RAID virtual

Bplandatarecovery nyetél RAID virtual

Pamaké tiasa nambihan hard drive, nyetél parameter sapertos jinis RAID, sareng malikeun data saatos ngawangun RAID maya.

Pamulihan RAID nyaéta operasi anu rada maju.Inggal anu teu kenal sareng RAID tiasa ngahubungi tim ahli Bplandatarecovery pikeun jarak jauh ngabimbing RAID.

6. Pamulihan data mesin maya

Mesin maya anu dianggo seueur deui. Kumaha cara ngagunakeun Bplandatarecovery pikeun ngarobih data data mesin virtual? Anjeun panginten tiasa pasang pasang Bplandatarecovery dina mesin virtual teras ngarobih data ...

Tapi henteu disarankeun yén anjeun ngalakukeun ieu. Cara ieu henteu ngan bagong, tapi kadang-kadang rentan kana masalah sanésna. Cara anu sederhana sareng éfisién nyaéta pikeun ngajalankeun Bplandatarecovery dina komputer anu nyata, teras angkat file hard disk virtual tina mesin virtual, Saatos loading, anjeun tiasa mulangkeun data dina hard disk maya sapertos disk hard disk normal.

Kumaha muatan hard disk virtual: menu utama, hard disk-buka file hard disk virtual, sapertos anu dipidangkeun di handap:

Anggo Bplandatarecovery pikeun muka disk maya

Saatos ngeusian disk hard disk maya, anjeun tiasa cageur data sapertos hard disk normal

Unduh Bplandatarecovery ayeuna sareng ngalaman alat pemulihan data anu kuat ieu.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article