Your location:Data recovery software>Step>jv>Mulihake data disk U sadurunge file ditulis

Latest News

Mulihake data disk U sadurunge file ditulis

Author:fsadmin

Views:

Kepiye cara mulihake data disk U? Apa cara sing umum?

Sadurunge file kasebut ditulis, bisa pulih kanthi macem-macem cara. Apa cara pemulihan data U disk umum?

Cara siji: Paling gampang lan paling langsung yaiku nggunakake piranti lunak pemulihan data supaya bisa pulih. Dina iki, operasi piranti lunak pemulihan data cukup prasaja, dadi operasi kompleks sing nate dirampungake dadi tugas sing gampang sing bisa dirampungake kanthi sawetara klik tikus.

Cara 2: Pulihake data kanthi manual. Profesional nompo file sing ilang, partisi, lan sapiturute kanthi nyunting data ing sektor hexadecimal. Pangguna biasa bisa tuku layanan pemulihan data lan supaya para profesional mbantu dheweke mbalekake data.

Cara 3: Golek perusahaan pemulihan data profesional. Yen gagal fisik serius ing disk U lan piranti lunak pemulihan data ora bisa ngatasi, sampeyan bisa nemokake agensi pemulihan data profesional kanggo nemokake solusi.

Tutorial 1: Kepiye mbatalake data sing ilang lan diformat nganggo disk U?

Tutorial iki nggambarake cara nggunakake piranti lunak Bplandatarecovery kanggo njupuk file sing ora disengaja utawa diformat kanthi disk U .. Tutorial iki uga ditrapake kanggo kasus ing disk U ora bisa mbukak lan njaluk njaluk format.

o

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article