Your location:Data recovery software>Step>jv>Pamulihan ngrusak sistem file pemisahan

Latest News

Pamulihan ngrusak sistem file pemisahan

Author:fsadmin

Views:

Kepiye ndandani masalah formatting nalika hard disk mobile ora bisa dibukak?

Prenakake carane ndandani partisi sing diformat? Cara paling gampang yaiku format. Operasi format banget prasaja, sampeyan bisa nggunakake format sistem Windows, sampeyan uga bisa nggunakake operasi Bplandatarec ahy. Nanging, sadurunge ngowahi format, sampeyan kudu konfirmasi manawa data sing ilang wis pulih!

Klik tengen huruf drive sing makili hard disk mobile ing komputer, banjur pilih pilihan "Format"; sawise iku, klik "Start" tombol ing jendela pop-up.

Pesan keras mobile ora mbukak format pemicu

Alasan umum ing harddisk mobile ora mbukak pormat format

Nimbulake ponsel Ana akeh sebab hard disk kanggo ngowahi format, sing bisa uga gagal logis utawa gagal fisik. Dina iki, editor ngringkes sawetara alasan sing luwih umum, lan menehi ide kanggo kabeh wong ngerteni sebab lan solusi.

Kerusakan sistem file pemisahan: Sistem file minangka metode nyimpen lan ngatur data, lan menehi mekanisme kanggo ngakses data dhasar. Sistem file dibagi ruang panyimpenan disk menyang sawetara unit, lan tanggung jawab kanggo ngrekam sing file unit-unit panyimpenan kasebut diwenehake. Yen sistem file rusak, sistem operasi ora bisa ngakses data kasebut ing partisi kasebut. Wiwit operasi format bisa mbangun maneh sistem file, nalika partisi kasebut rusak, sistem asring njaluk supaya kudu diformat.

Tipe sistem file sing ora didhukung: Komputer ora ndhukung jinis sistem file saka hard disk mobile, Contone, yen hard disk mobile nggunakake jinis sistem file Linux kayata EXT4, disk hard mobile nyambung karo komputer Windows Sampeyan bakal dijaluk format. Ing kasus iki, sampeyan bisa masang hard disk mobile ing lingkungan Linux kanggo maca data, utawa sampeyan bisa nggunakake piranti lunak Bplandatarec ahy kanggo maca lan nulis partisi EXT4 ing Windows.

Penyediaan daya port USB ora cukup: hard disk mobile, kaya hard disk mekanik biasa, gumantung ing disk internal kanggo maca data lan nulis, lan syarat-syarat sumber daya cukup dhuwur. Yen sumber daya port USB ora cukup utawa ora stabil, bakal mengaruhi operasi maca lan nulis normal lan nyebabake kebingungan data.

Operasi sing ora cocog: Akeh pangguna sing ora ngeklik lambang hardware sing aman sadurunge ngilangi hard disk mobile, lan kadhangkala hard disk mobile langsung dibatalake yen sistem ora ngrampungake operasi maca lan nulis, operasi iki kabeh Bisa nyebabake informasi direktori file sing ora apik, ilang utawa rusak.

Sektor bad disk: Sektor badai hard disk yaiku area disk sing ora bisa ditindakake nalika maca normal lan nulis. Sektor sing ala bakal nggawa macem-macem masalah, kayata partisi sing ora bisa dibukak, partisi sing ilang, lan kecepatan hard disk kalem mudhun. Ssb.

Ringkesan

Nalika hard disk mobile dijaluk pormat, yen data luwih penting, aja gawe format partition, lan aja nindakake priksa disk lan operasi liyane, Sepisanan sing kudu ditindakake yaiku pemulihan data. Tututi langkah-langkah tutorial ing ndhuwur kanthi mbalekake file sing ilang. Yen hard disk mobile akeh sektor sing ala lan piranti lunak ora bisa scan, sampeyan bisa hubungi tim ahli Bplandatarecovery kanggo solusi.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article