Your location:Data recovery software>Step>jv>Pemisahan partisi sawise kesalahan Ghost

Latest News

Pemisahan partisi sawise kesalahan Ghost

Author:fsadmin

Views:

2. Pemisahan partisi sawise Ghost salah.

Nalika nggunakake piranti lunak Ghost kanggo mulihake sistem kasebut, amarga kesalahan operasional, kadhangkala kabeh disk salah dibalekake menyang pemisahan sing gedhe. Ing wektu iki, kajaba partisi sing mentas dibalekake kanthi ukuran hard disk (C drive), partisi liyane ora ana. Ing kasus iki, sampeyan uga kudu nggunakake metode pemisahan sing ilang. Bentenane yaiku tabel partisi ing wektu iki logis ora utuh lan ora kesalahan. Dadi, nalika nggoleki kanthi otomatis, Bplandatarecovery bakal nahan drive C gedhe sing ditemokake, lan drive liya ora bisa ditemokake. Mulane, sampeyan kudu nggunakake "Mode Lanjut" nalika nggoleki partisi. Terpilih pangguna kanggo mutusake pemisahan sing sampeyan kudu mulihake. Pilihan kanggo nggoleki padha karo sing diterangake ing titik 1 ing ndhuwur.

Sampeyan kudu nyathet yen sawise miwiti telusuran, Bplandatarecovery bakal langsung nglaporake panemuan drive C gedhe sawise pemulihan kesalahan. Ing wektu iki, aja pilih "cadangan". Yen sampeyan milih "cadangan", bakal dadi Cara otomatis padha, sampeyan ora bisa nemokake partisi liya sing bakal dibaleni. Sampeyan kudu milih "Ignore" (utawa "Skip") nganti sampeyan nemokake partisi liyane sing pengin dibalekake, banjur pilih "Terus" nalika file ing partisi kasebut bener.

Sawise telusuran wis rampung lan partisi D lan E sing kudu dibalekake ditemokake, ana siji perkara sing kudu dicathet nalika nyimpen tabel partisi. Yen nglakokake Bplandatarecovery ing sistem Windows anyar sawise ora sengaja pulih, kacilakan layar biru sistem utawa kahanan ora normal liyane bisa uga katon sawise nyimpen tabel partisi. Iki normal, amarga sawise nyimpen tabel pemisahan, meja pemisahan anyar ora ana maneh C drive sing digunakake dening sistem operasi, tegese tumindak nyimpen tabel partisi ngrusak sistem mlaku. Amarga tujuane yaiku mulihake data drive liyane tinimbang C drive, lan C drive saiki mengaruhi drive liya, ora ana cara kanggo njaga maneh. Sawise sistem wis dirusak, sampeyan kudu instal maneh ing sistem operasi, aja nyoba maneh, mung nginstal maneh sistem. Sadurunge nginstal maneh sistem, sampeyan kudu nggawe drive C anyar .. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak Bplandatarecovery kanggo nggawe lan ngaktifake, utawa sampeyan bisa nggawe liwat program instalasi sistem. Ing wektu iki, kita kudu nggatekake, kudu nggawe partisi C lan nginstal sistem menyang partisi iki, ora bisa salah. Yen sampeyan ora yakin, nyalin file sing wis pulih menyang hard disk liyane sadurunge nyimpen tabel partisi, banjur instal maneh sistem kasebut.

Tingkatan sukses pemulihan sawise kesalahan Ghost ana hubungane karo jinis sistem file drive C. Yen disk C ing format FAT32, tingkat sukses pemulihan disk liyane uga akeh, amarga FAT32 digunakake supaya mula diwiwiti nganti pungkasan, lan umume ora ngrusak data disk liyane. Yen drive C ing format NTFS, kahanan luwih rumit sawise drive C dibalekake maneh ing kabeh hard disk kanthi salah. Amarga nggunakake partisi NTFS ora tetep supaya diwiwiti nganti pungkasan, bisa uga ngrusak data disk liyane.

3. Pemisahan kasebut rusak.

Yen partisi kasebut ora ilang, partisi kasebut bisa dideleng ing "My Computer" utawa "Manajemen Disk". Nanging, nalika ditampilake minangka "Unformatted" utawa nerangake yen kudu diformat nalika dibukak, atribut partisi ditampilake minangka "RAW", utawa kasus liyane sing ora ana file sing katon, nuduhake manawa partisi kasebut rusak. Ing kasus iki, sampeyan kudu nggunakake fungsi "File Recovery sawise Salah Format". Cara kasebut yaiku milih partisi kasebut supaya bisa pulih, banjur klik tombol "Waras File" ing toolbar, muncul kothak dialog "Pulihake File", pilih "Format Recovery sawise Salah Format" banjur pilih jinis sistem file sadurunge format Sampeyan bisa miwiti nggoleki. Dhaptar file sing digoleki bakal ditampilake ing antarmuka utama sawise telusuran wis rampung. Saben file utawa direktori duwe kothak mriksa ing ngarepe. Priksa file sing kudu dibalekake, banjur klik tombol mouse sing tepat kanggo njedulake menu kanggo nyalin file menyang partisi liyane. Kanggo instruksi rinci, waca dokumen pitulung piranti lunak "File Data Recovery".

4. Ing kahanan sing luwih rumit, partisi kasebut ilang lan ora bisa digoleki.

Yen sampeyan nggunakake macem-macem pilihan telusuran lan ora bisa nemokake sekat sawise pemisahan kasebut ilang, tegese sektor partisi boot wis rusak, sing ndadekake ora bisa nemokake partisi kasebut kanthi akurat. Ing kasus iki, yen sampeyan pengin mulihake data kasebut, bakal luwih angel dikendhaleni.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article