Your location:Data recovery software>Step>jv>Pamulihan kuat kanthi jinis file disk U

Latest News

Pamulihan kuat kanthi jinis file disk U

Author:fsadmin

Views:

Pamulihan data disk

Kabeh jinis

Pamulihan data nyedhiyakake fungsi pemulihan sing kuat miturut jinis file, sing bisa digunakake ing kasus liputan file Efektif mbalekake file sing ora ditemokake. File sing pulih miturut jinis file diselehake ing direktori "Kabeh Jinis". File sing dibalekake kanthi cara iki dijenengi kanthi nomer lan dilebokake ing folder sing beda-beda miturut jinis, Contone, dokumen Word bakal dilebokake ing folder doc lan docx.

File sing pulih miturut jinis kasebut minangka asil saka scan alat panyimpenan medium perangkat lunak. Yen file ilang ora bisa pulih kanthi sukses miturut direktori struktur asli, pangguna kudu ndeleng "kabeh jinis "Data ing", ing kene asring menehi jerami gesang pungkasan kanggo pemulihan data disk U!

Simpen proses pindai

Kadhangkala, ana akeh file sing bakal dibalekake, lan file sing ilang ora bisa dibalekake sekaligus, pangguna bisa nyimpen kemajuan scan. Supaya sampeyan ora perlu ngluwari liya yen sampeyan mindhai maneh, ngirit wektu.

Langkah 6: Priksa file sing kudu dibalekake lan nindakake pulih

Sawise nemokake file sing kudu dibalekake, pangguna bisa mriksa file sing kudu dibalekake "Tombol sabanjure" bakal nyalin file kasebut. Sawise ngeklik tombol "Next", pangguna bisa nyetel folder target kanggo nyimpen file, kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

U disk data recovery

Setelan Sawise folder target wis rampung, terus klik "Next" tombol, lan pemulihan data bakal miwiti nindakake operasi salinan data, kaya sing ditampilake ing tokoh ing ngisor iki:

Pemulihan data disk U /

Klik "Open Folder" kanggo mbukak folder target, pangguna bisa ndeleng file sing wis pulih; klik tombol "Details" kanggo ndeleng kahanan sing nyalin data; klik "Tombol" kanggo ngrampungake wektu iki Operasi pemulihan data disk ing U.

Kaya sing dingerteni, pemulihan data nyedhiyakake antarmuka operasi gaya wizard, proses pemulihan data pancen prasaja, ora mbutuhake pangguna supaya akeh pengalaman pemulihan data, uga pangguna ora butuh Master babagan kawruh babagan komputer dhasar. Sanajan operasi pemulihan data disk USB banget prasaja, kita isih kudu ngelingake mayoritas pangguna manawa pemulihan data minangka pakaryan sing kudu ditindakake.Ing pangguna kudu ati-ati ing operasi lan pangolahan data saben dina, lan nggawe serep data penting supaya ora ilang data.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article