Your location:Data recovery software>Step>jv>U disk dumadakan ilang nalika digunakake

Latest News

U disk dumadakan ilang nalika digunakake

Author:fsadmin

Views:

U disk ora bisa mbukak proses pemulihan data

File ing disk U ujug-ujug ilang nalika digunakake, aku percaya akeh pangguna sing nemoni kahanan sing padha, banjur, disk U Apa sing kedadeyan nalika dokumen kasebut dumadakan tiba? Apa file bisa ilang ing disk USB bisa pulih? Ing ngisor iki, editor bakal ngobrol karo sampeyan babagan carane njupuk file sing dumadakan ilang saka disk U.

Apa sebab umum file ing U disk ora ilang?

Ing masyarakat modern, U disk minangka piranti panyimpen data sing paling umum .. disk U iku entheng, gampang digawa, lan plug lan dolanan bisa migunani ing pirang-pirang kesempatan lan piranti. Nanging, amarga karakteristik disk disk U iki, U disk kadang bakal nemoni sawetara masalah, umpamane, file ing cakram umum U dumadakan ilang lan ilang .. Sambungake disk U ing komputer lan mbukak disk U. Dokumen kasebut musna. Kahanan iki cukup umum, nanging sababe masalah iki ora tetep .. Editor ing kene ngringkes sawetara sebab sing luwih umum kanggo referensi sampeyan.

File didhelikake: Priksa sifat U disk ing komputer. Yen ana data sing manggoni papan, nanging file kasebut ora ditampilake, mula file kasebut bisa didhelikake.

Kerugian file: Akeh sebab kerugian data, kayata pambusakan, format, virus komputer, lsp. Yen sampeyan nemokake manawa file wis ilang, mungkasi operasi nulis langsung supaya ora overwriting data sing ilang.

U disk rusak: U disk duwe gagal fisik, kayata chip memori, kontrol utama, lan liya-liyane rusak.

File ing disk U wis ilang Cara pemulihan siji: nampilake file, folder lan folder sing didhelikake

Cara iki cocog kanggo njupuk file sing didhelikake. Yen file sing ilang ing disk U ora didhelikake, waca Cara 2 kanggo njupuk file sing ilang; Tutorial iki nggunakake sistem Windows 10. Operasi khusus versi Windows liyane sistem bisa beda, nanging padha. Iki dudu conto.

Langkah pertama: sambungake disk U menyang komputer, banjur klik kaping pindho lambang "komputer" iki ing desktop kanggo mbukak panjelajah file.

Langkah 2: Temokake huruf drive USB flash drive ing file explorer lan klik kaping pindho huruf drive kanggo mbukak USB flash drive.

Langkah 3: Klik tab "Ndeleng" ing garis menu, banjur priksa pilihan "item sing didhelikake".

File ing disk U ilang Metode pemulihan 2: Gunakake piranti lunak pemulihan data disk U kanggo njupuk file sing ilang

Yen file ilang saka disk U Yen ora didhelikake, bisa ilang kanthi salah .. Yen ngono, sampeyan bisa nyoba nggunakake piranti lunak pemulihan data kanggo pemulihan file. Banjur file U disk wis ilang, piranti lunak pemulihan data luwih apik?

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article