Your location:Data recovery software>Step>jv>Piranti lunak pemulihan partisi

Latest News

Piranti lunak pemulihan partisi

Author:fsadmin

Views:

3. Pemulihan pemisahan

Ing proses nggunakake Bplandatarecovery, sampeyan bakal nemokake manawa Bplandatarecovery duwe fungsi pemulihan partisi, kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

Panelusuran wis ilang Pemisahan

Ketik operasi pemulihan pemisahan

Banjur jendhela pilihan kanggo nggoleki partisi sing ilang bakal muncul, kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

Bplandatarecovery Opsi pemisahan pilihan

Ing sawetara kasus, gampang digunakake kanggo fungsi pemisahan partisi, kecepatan pemulihan cepet banget, lan disk asli bisa pulih (ora ana salinan tambahan data sing wis dibalekake), lsp.

Nanging, pemisahan partisi duwe syarat sing luwih dhuwur kanggo pangguna, lan mbutuhake pemahaman tartamtu babagan partisi hard disk asli. Nalika nerangake partisi sistem, perhatian kudu dibayar kanggo pambuka sistem lan masalah liyane. Artikel iki ora bakal luwih maju. Diskusi, pangguna sing kasengsem bisa ndeleng dokumen pitulung online ing situs web resmi Bplandatarecovery.

4. Penyuntingan data-sektor data manual

Kanggo insinyur pemulihan data profesional, sanajan fungsi pemulihan data piranti lunak Bplandatarecovery dhewe wis cukup kuat, Nanging, ing sawetara kasus, asring luwih trep kanggo langsung ngowahi salah parameter lan data kunci ing hard disk. Biasane, nalika nindakake operasi sing padha, piranti lunak WinHex umume digunakake.Ing kasunyatan, Bplandatarecovery nyedhiyakake fungsi penyuntingan sektor, sing uga bisa ngowahi data kanthi langsung ing hard disk, digabungake karo fungsi manajemen pemisahan Bplandatarecovery, lsp, luwih fleksibel tinimbang WinHe , Luwih trep.

Pilih hard disk utawa partisi, klik tombol mouse sing tepat, ing menu trabasan, pilih "edit sektor sektor 16", kaya ditampilake ing ngisor iki:

Penggemar Bplandatarec ahy Ngowahi zona

Ketik operasi nyunting sektor lan langsung ngowahi data hard disk

Sing cocog, panel suntingan sektor kanggo partisi utawa hard disk bakal katon ing sisih tengen, kaya ing ngisor iki Gambar:

Panel panyuntingan sektor Bplandatarecovery

Antarmuka lan operasi suntingan sektor padha karo WinHex, lan fungsi kasebut uga padha, nanging digabung karo Bplandatarecovery liyane Fungsi, luwih fleksibel lan gampang digunakake.

5. Pemulihan RAID server

Bplandatarecesy ndhukung pemulihan Raid server, pangguna bisa nggunakake Bplandatarec ahy kanggo nyusun maneh Raid, lan banjur pulih data, kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

Recovery RAID Server

Menu utama, alat-alat nyiyapake RAID virtual

Bplandatarecovery nyiyapake RAID virtual

Pangguna bisa nambah hard drive, nyetel paramèter kayata jinis RAID, lan mulihake data sawise mbentuk RAID virtual.

Pemulihan RAID minangka operasi sing canggih, pangguna sing ora kenal karo RAID bisa hubungi tim ahli Bplandatarecovery kanggo nuntun RAID mbatalake kanthi adoh.

6. Pemulihan data mesin virtual

Mesin virtual digunakake maneh lan kepiye carane nggunakake Bplandatarecovery kanggo ngasilake data mesin virtual? Sampeyan bisa uga mikirake nginstall Bplandatarecovery ing mesin virtual lan banjur mbalekake data ...

Nanging ora disaranake sampeyan nindakake iki. Cara iki ora mung cumberome, nanging kadang-kadang ngalami masalah liyane. Cara sing gampang lan efisien yaiku mbukak Bplandatarecehi ing komputer nyata, lan banjur mbukak file disk hard disk virtual mesin virtual, Sawise loading, sampeyan bisa mulihake data ing disk maya virtual kaya disk hard normal.

Cara mbukak disk hard disk virtual: menu utama, hard disk-mbukak file hard disk virtual, kaya sing ditampilake ing ngisor iki:

Gunakake Bplandatarecovery kanggo mbukak disk virtual

Sawise mbukak disk hard disk virtual, sampeyan bisa pulih data kaya hard disk normal

Download Bplandatarecovery saiki lan nemu alat pemulihan data sing kuat iki.

If you want to find more info about , you can go to the page ,the page intorduce about the info

Recommend article

Relate article